Montage afdeling RIWO

Team Montage

Ons team bestaat op dit moment uit 17 collega’s, aangestuurd door onze teamleider Frank. Samen zorgen we ervoor dat er kwalitatief goede panelen gebouwd worden en dat deze naar volle tevredenheid van de klant in gebruik worden genomen. Dat doen we van begin tot eind. Waar het mogelijk is bouw je het paneel (of panelen) zelf en ben je vervolgens ook betrokken bij de bekabeling en inbedrijfname. 

Cultuur

Wij zijn een familiebedrijf, geboren en getogen in het prachtige Oldenzaal. Onze cultuur is alles bepalend voor wat we doen en met wie we dat doen. We zijn een stel enthousiaste, gedreven vakidioten die keer op keer het uiterste uit de techniek proberen te halen. We willen het allerbeste voor onze klanten. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Met alle collega’s bepalen we de cultuur, het is dus belangrijk dat we bij elkaar passen en consistent onze kernwaarden uitdragen. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan. Met zijn allen hebben we een doel: onze klanten versteld laten staan door de beste besturingsoplossingen te bieden.

Wat ga jij doen?

Als Monteur E&I ga je aan de slag met paneelbouw en bekabeling voor machines en systemen die wereldwijd door onze klanten weggezet worden. De ene dag sta je bij RIWO panelen te monteren, een dag later sta je in de bakkerij (productielijnen) of in biogasinstallatie voor veldmontage. We bouwen de panelen in onze werkplaats in Oldenzaal. Na het testen ga jij, samen met een collega (of bij een groter project met meerdere collega’s), de panelen installeren. Voor sommige klanten doen we dat bij RIWO zelf, maar je gaat ook regelmatig op pad naar de klant toe.

Actuele vacatures