Software Engineering
logo
Software Engineering
Een oplossing bouwen is één, maar deze ook daadwerkelijk 24/7 naar tevredenheid gebruiken is ons vak! Als afdeling Software Engineering ontwikkelen wij voor machines en processen de optimale besturingsoplossing. Na het intern ontwikkelen en testen begint het echte werk bij de in bedrijf stelling. Zo zie je jouw project daadwerkelijk tot leven komen en ga je pas voldaan naar huis als de klant tevreden is!

Ons team

Wij werken met een team van tien gemotiveerde Software Engineers van begin tot eind aan een breed scala projecten. Soms als team, soms individueel. Soms een opdrachtje van een dag, of een project van een half jaar. De werkzaamheden van de Software Engineer binnen Riwo zijn dus divers en afwisselend. Er wordt gewerkt met verschillende merken PLC's waardoor we continu uitgedaagd worden om nieuwe technieken te leren.

De projecten

Ons dagelijks werk bestaat uit het ontwerpen, ontwikkelen, testen en in bedrijf stellen van software. Deze schrijven we zo, dat manuele handelingen door de eindgebruiker tot een minimum worden beperkt. En daarbij maken we gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring binnen de afdeling en onze bewezen modulaire standaarden. We werken ook intensief samen met andere afdelingen zoals Hardware Engineering, Projectmanagement en Montage. Als bedrijf is Riwo continu op zoek naar oplossingen die sneller en beter zijn!

Kortom zoek je een plek waar je

• Samenwerkt met een hechte groep collega's
• Werkt met partners die op jouw kennis vertrouwen
• Werkt aan diverse projecten met verschillende technieken • De ruimte krijgt om je zelf te ontwikkelen

We komen graag met je in contact! Weet je niet goed welke vacature bij je past? Geen probleem we gaan graag het gesprek met je aan.  

Onze openstaande vacatures