Applicatie Ontwikkeling
logo
Applicatie Ontwikkeling
Wij zorgen er als team voor dat onze Rimote omgeving wordt doorontwikkeld en onderhouden. We houden ons bezig met cloud, on premise en webapplicaties voor industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Onze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines, AGV's en robots. 

Team Applicatie Ontwikkeling

Onze afdeling telt tien Applicatie Ontwikkelaars. Samen zijn we verantwoordelijk voor de door ons gemaakte Applicaties. Je bent betrokken in het voor traject en maakt daar ook keuzes. We reviewen elkaars code en helpen elkaar waar nodig. Om de grote diversiteit in goede banen te leiden scrummen we op eigenwijze. 


Onze stack

We gebruiken voornamelijk C# binnen ons bedrijf, maar sluiten het gebruik van andere talen niet uit. Onze applicaties draaien op embedded devices, lokale Windows clients tot in de cloud omgeving. Cross platform is dat goed mogelijk met .NET Core. Onze frontend voor lokale applicaties bouwen we in WPF, onze webbased omgevingen in React. Daarnaast werken we binnen ons bedrijf veel met PLC`s en embedded controllers.

Onze collega's over hun werk


Stephan: “Iedereen om mij heen is enthousiast over zijn of haar werk en je hebt altijd wel wat te lachen.”

Jormen: “Er zijn altijd wel collega’s te vinden op de werkvloer waarvan je de hulp kan inschakelen of gewoon even gezellig een praatje mee kan maken.”

Marcel: “Binnen RIWO is het altijd een ‘wij’. Niemand wordt in de steek gelaten en komen wij samen op een eerlijke basis tot een oplossing.”

Onze projecten

Bij RIWO werken we aan veel verschillende projecten. We hebben ons onder andere bezig gehouden met Smartbakery waarbij we een automatische besturing hebben ontwikkeld waarbij batchgewijs alle benodigde grondstoffen voor een brooddeeg worden berekend, gewogen en gedoseerd.

Ook hebben we het Robot meets Service Engineer 4.0 project waarbij een belangrijke focus van het project is om informatie op een uiterst toegankelijke wijze te visualiseren op basis van foto, video en 3D-modellen en dit slim te combineren met het ontwikkelen van benodigde competenties.  Bekijk hieronder de video over het Robot meets Service Engineer 4.0 project:

Kortom zoek je een plek waar je 

• Samenwerkt met een hechte groep collega's
• Werkt met partners die op jouw kennis vertrouwen
• Invloed hebt op het resultaat
• Werkt aan diverse projecten met verschillende technieken • De ruimte krijgt om je zelf te ontwikkelen

Dan komen we graag met je in contact! Weet je niet goed welke vacature bij je past? Geen probleem we gaan graag het gesprek met je aan.

Onze openstaande vacatures